Pagini: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 28 29 » |
Undeva într-un orăşel imaginar numit Oaktown, neastâmpărata veveriţă Surly (Will Arnett) şi prietenul său, şobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ: sa jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-şi asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic şi multe alte bunătăţi atrage o gramadă de voluntari. Aşa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluţe, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase şi declanşează atacul! Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă! Will Arnett, Katherine Heigl, Brendan Fraser şi Liam Neeson dau viaţă spărgătorilor de alune din animaţia 3D The Nut Job: Goana După Alune. O nebunie de comedie, oferită de MediaPro Distribution. Din 24 ianuarie numai la cinema.
Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.
Tom şi Jerry reprezintă mult mai mult decât un desen animat de succces, fiind o adevărată legendă pentru multe generaţii de copii, care le-au urmărit aventurile de sute de ori, chiar dacă au existat voci care i-au acuzat pe simpaticii eroi de violenţă. Chiar şi aşa, un copil care nu a văzut nici măcar un episod din longeviva - şi aparent fără de sfârşit - serie a aventurilor motanului Tom şi şoricelului Jerry a pierdut enorm. Creaţie a genialilor William Hanna şi Joseph Barbera (cunoscuţi ca Hanna-Barbera, responsabili între altele pentru succesul înregistrat de celebrul serial Familia Flinstone), Tom şi Jerry au fost poate cea mai de succes serie de desene animate, cu nenumărate premii şi milioane de fani. Episoadele seriei au fost produse între 1940 şi 1958 de Metro-Goldwyn Mayer. Ulterior MGM a apelat la studiouri externe pentru seria din anii 60, iar Tom şi Jerry au ajuns din anii '70 şi ulterior în anii '90 şi pe ecranele televizoarelor. Seria originală, realizată de Hanna şi Barbera a primit şapte premii Oscar pentru diferite episoade (1943-1946, 1949, 1952-1953) şi şase nominalizari (1940-1941, 1947, 1949, 1951, 1954), fiind cel mai premiat serial de animaţie din istorie.
Tina Fey (30 Rock) şi Paul Rudd (This is 40) sunt pentru prima dată parteneri de joc pe marele ecran în Admission, noua comedie regizată de Paul Weitz, laureat al Academiei de Film Americane (About a Boy, In Good Company), despre ocolişurile pe care le întâlnim pe drumul spre fericire. În fiecare primăvară, elevii din ultimul an de liceu aşteaptă cu nerăbdare scrisorile de acceptare din partea colegiilor care le vor pune în valoare potenţialul. La Universitatea de la Princeton, ofiţerul responsabil cu admiterea este Portia Nathan (Tina Fey), cerber care evaluează sever mii de cereri de admitere. An după an, Portia şi-a trăit viaţa ca după manual, lucrând mult, chiar şi din casa pe care o împarte cu profesorul Mark (Michael Sheen). Când Clarence, şeful de la admiteri, îşi anunţă apropiata retragere la pensie, candidatele cu cele mai multe şanse să-i ia locul sunt Portia şi rivala sa, Corinne (Gloria Reuben). Dar Portia nu se pierde cu firea şi îşi vede mai departe de slujba ei, căci imediat după anunţul şefului lor, ea trebuie să plece iar căutarea de potenţiali candidaţi. Pe drum, Portia reia legăturile cu mama ei neconvenţională, Susannah (Lily Tomlin). Ajunge şi la New Quest, un liceu alternativ, unde se reîntâlneşte cu un fost coleg de clasă, ajuns acum profesor idealist, John Pressman (Paul Rudd), care de curând îi trimisese o scrisoare de recomandare pentru un elev extrem de dotat, dar şi el puţin convenţional, Jeremiah (Nat Wolff). Tânărul e foarte posibil să fie chiar fiul pe care Portia l-a dat spre adopţie imediat după naştere, când era încă nu terminase liceul.
Actiunea filmului ne catapultează pe planeta Baab, unde admiratul astronaut Scorch Supernova este un erou naţional pentru populaţia extraterestră albastră. Un maestru în salvări la mustaţă, Scroch trăieşte după regulile fratelui său Gary, şeful misiunii de control BASA. Când Lena, şefa bazei BASA îl informează pe Scrotch că fratele său Gary, a lansat un SOS dep e o planetă periculoasă, Scrotch nescoteşte ordinele lui Gary şi se înhamă într-o misiune de salvare. Dar Scrotch se vede prins într-o capcană întinsă de Area 51 condusă de generalul Shanker, astfel că Gary trebuie să-şi asume riscul de a-şi slava fratele. Pe măsură ce mizele interplanetare se ridică pe noi culmi, Gary e lăsat să-şi salveze fratele, planeta, frumoasa lui soţie Kira şi fiul înfometat după aventură Kip.
Scenariștii comediei de succes Marea Mahmureală aduc pe marile ecrane Marea Matoleală, un film plin de peripeții, incredibile răsturnări de situație și umor cât cuprinde. Jeff Chang este un student eminent care nu a ieșit niciodată din cuvântul părinților. In ziua în care împlinește 21 de ani, Jeff primește o vizită surpriză de la vechii lui prieteni, Casey (Skylar Astin) și Miller (Miles Teller), care vor să-l scoată în oraș la o bere. Deși a doua zi de dimineață urmează să se prezinte la un interviu important pentru admiterea la Facultatea de Medicină, Jeff cedează insistențelor și iese cu amicii lui în oraș. Insă o seară liniștită se transformă într-un haos total, cu peripeții nebunești și desfrâu fără limite, care îi vor oferi lui Jeff amintiri unice ale majoratului său.
Regia Keenen Ivory Wayans Cu Marlon Wayans, Shawn Wayans Gen film Comedie Crimă Durata 97 minute Premiera in Romania 01.10.2004 În comedia extrem de amuzantă a Revolution Studios, Două pupeze albe, Shawn şi Marlon Wayans interpretează rolul a doi agenţi FBI ambiţioşi, dar ghinionişti, care acţionează sub acoperire ca două tinere debutante în înalta societate, în staţiunea de lux Hamptons, pentru a investiga un grup de răpitori. În timp ce îşi fac intrarea cu pompă în cadrul evenimentului social al anului, cei doi află că este mult mai greu decât pare să pătrunzi în înalta societate. În ciuda eforturilor, agenţii Marcus şi Kevin Copeland (Marlon şi Shawn Wayans) ajung pe cea mai joasă treaptă în ierharhia din cadrul FBI, dominată de o concurenţă acerbă. Cea mai recentă acţiune a lor a fost un eşec şi slujbele atârnă de un fir de aţă. Când se descoperă că se pune la cale un scenariul pentru răpirea a două răsfăţate surori cu poziţie socială înaltă, Brittany şi Tiffany Wilson (Maitland Ward şi Anne Dudek), cazul important este încredinţat rivalilor lui Marcus şi Kevin, agenţii Vincent Gomez (Eddie Velez) şi Jake Harper (Lochlyn Munro). Kevin şi Marcus mai suportă o umilinţă, lor li se încredinţează o sarcină nesemnificativă şi măruntă - aceea de a le escorta în siguranţă pe răsfăţatele fete de la aeroport la hotelul lor din Hamptons. Nici măcar ei nu au cum să rateze o asemenea misiune simplă. Oare aşa să fie?
Doi drogati ajung la Harvard si dau iama prin mediul academic. “How high” e genul de filme care îti topeste ratiunea si îti coboarã standardele cinematografice, în timp ce te face sã rîzi cu poftã. Actiunea se petrece la Harvard. Acest lucru suna din start elitist! Da, dar Harvard-ul pe care îl cunoastem din experientã – sau din filme – nu apare aici. Mai întîi, pentru cã tînãrul Jesse Dylan a regizat filmul pe cînd era student la UCLA. Apoi, prestigioasa institutie e descrisã ca un tigru de hîrtie represiv ale cãrui secole de traditie si standarde înalte sînt doborîte de hedonismul a doi golanasi. Numai aceastã premizã transformã filmul într-o purã fantezie, dar fantasmagoria nu se opreste aici. Împinsi de la spate de ambitii familiale, Redman si Method Man trec testul pentru intrarea în universitate dupã ce fumeazã o tigarã cu marihuana fertilizatã de cenusa unui prieten foarte destept. Fantoma îsi face aparitia în rabla lor de masinã si, nerãbdatoare sã-i ajute, le mitraliazã rãspunsurile. Acestia aterizeazã în universitate, plini de “fumuri”, pentru cã iau cu ei si iarba atît de specialã. Întrerup cursurile, stîrnesc revolte rasiale, sfideazã un decan scortos si aproape cã scãpã basma curatã facînd toate relele din lume, mai putin crimã. Ei bine, jefuiesc un mormînt, ceea ce-i pe aproape. Acest gen de umor ar putea pãrea ofensator, însã Method Man si Redman nu se iau în serios, ei sînt niste petrecãreti debusolati si imaturi. În plus, multe din poantele “pe bazã de marihuana” se consumã pe spinarea si discomfortul comic al ticãlosilor rigizi care merita sã fie putin bulversati. Binenteles, în timp ce atacã cu îndîrjire aceste persoane supra apreciate, cei doi îsi bat joc si de sistemul de educatie.
Doctorul John Dolittle (Edie Murphy) pare a avea toata lumea la picioarele sale: o sotie frumoasa, doua fiice adorabile si o cariera demna de invidiat. Totul pare sa fie minunat, pana intr-o seara cand este cat pe ce sa dea cu masina peste un caine. Acesta scoate un latrat foarte ciudat, dupa care dispare. Din acel moment, viata doctorului Dolittle se schimba radical avand in vedere faptul ca de acum inainte el incepe sa comunice cu animalele. Prietenii, asociatii lui si sotia sa devin foarte ingrijorati de faptul ca Dolittle vorbeste si se intelege atat de bine cu animalele care pur si simplu il invadeaza. Clinica doctorului Dolittle devine un adevarat rai pentru toate animalele care-i calca pragul. De la sobolani, pasari de toate speciile si alte patrupede, toate vin in clinica doctorului Dolittle pentru a sta la taclale si a primi sfaturi medicale din partea inzestratului medic. Numai ca ceea ce i se intampla nu pare a fi foarte in regula, iar colegii sai il suspecteaza de un inceput de nebunie. Trebuie internat Dolittle intr-un ospiciu? Filmul impresioneaza prin capacitatea de a imbina efectele speciale obtinute pe calculator, cu o grafica de exceptie precum si de prezenta in film a unor animale cat se poate de reale.